dinsdag 9 juni 2009

Boekje of kaartje?


Het was de bedoeling om een kaart te maken maar toen ik er mee bezig was vond ik het toch wel leuk om er even iets meer van te maken. Het is meer een "boekje" met 2 bladzijden. De foto's zijn van mijn vader (bijna 74 jaar geleden). Het blijft leuk hoor dat rommelen met al die oude foto's en nostalgische plaatjes. Ik kan er niet genoeg van krijgen. De basis zijn 2 grote puzzelstukken waar ik mij flink op uitgeleefd heb. Het is altijd nog een kunst om het goed over te brengen via een foto, ik hoop dat het een beetje te zien is.
Aan de linkerbinnenkant heb ik een soort label gemaakt die je er uit kan halen. Daar kan geld of een kadobon achter geplakt worden en de felicitaties worden opgeschreven.

Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer.
Groetjes Laura

6 opmerkingen:

 1. Ohh , Laura . Wat heb je dit mooi gemaakt zeg! Dat bingocijfer! helemaal te gek. Wat zal jou vader hier blij mee zijn zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het heel erg leuk gedaan en wat zal dat een verrassing zijn.

  Wat leuk dat je nog een mooie foto hebt van je vader op die leeftijd...schattig gewoon! mijn vader is al meer da 22 jaar geleden overleden...wees maar blij dat hij er nog is....! liefs Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank jullie wel voor de complimenten. En ik ben blij dat hij er nog is Marijke en ik besef dat ik nog heel erg verwend ben dat ik mijn beide ouders nog heb. Bedankt voor je lieve reaktie. groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 4. halo laura,

  geweldig wat een leuk en origineel idee die puzzelstukjes, en idd erg leuk met die oude nostalgische foto's van je vader, hij zal er zeker erg blij mee zijn.

  groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel Anneke. Groetjes, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jeetje meid wat een gave zeg echt schitterend werkje

  BeantwoordenVerwijderen