woensdag 3 juni 2009

Josefien Kwebbeleend

Ik ben gek op de verhaaltjes en plaatjes van Beatrix Potter. Ik heb Josefien Kwebbeleend gebruikt om het gietertje uit het vorige hobbyjournaal te versieren. In het verhaal liep het met de eieren van Josefien natuurlijk heel slecht af. Het is bijna niet te zien op de foto maar ik heb achter Josefien toch maar een kindje geplakt want ze was wel een beetje zielig.

Voorkant


Achterkant


Bovenaf

4 opmerkingen:

 1. hallo laura,

  dank je wel voor je compliment op mijn bloembakje, ik ben ook bij jou gaan kijken en ik moet zeggen dat ik daar geen spijt van heb, meid wat een mooie creaties maak je, die bloemengieter is gewoon schitterend maar ook je kaarten mogen er zijn hoor, ik vind ze allemaal geweldig mooi.

  groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel Anneke voor de lieve complimenten. groetjes, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat is die gaaaaffffffffff, ik heb het patroon liggen hier heb toen speciaal die krant gehaald maar ben er nog niet aan toegekomen om er een te maken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi hoi Laura wat gaaf dat je ook een blog bent begonnen en wat een toeval jij met je prachtige gieter ik heb er ook vandaag 1 op mijn blog gezet maar vind die van jou helemaal super want ook ik ben dol op de verhalen van Beatrix potter. Super gemaakt hoor !!
  Mag ik een link van jou blog plaatsen op mijn site ?

  BeantwoordenVerwijderen