woensdag 10 juni 2009

Vera de Muis

Enige tijd geleden stonden er in de Cards-only hele mooie kaarten, gemaakt door Ellen, met plaatjes van Vera de Muis. Aangezien ik het allemaal prachtig vindt wat Ellen maakt, en ook Vera heel erg leuk vindt, ben ik meteen op snor gegaan in mijn archief op zoek naar plaatjes. En gelukkig, wie bewaard die heeft wat.
Ik ben toen aan de slag gegaan met als resultaat onderstaande kaarten.


Twee ervan heb ik verstuurd met de Pasen en de andere twee heb ik nog in mijn rekje staan om gewoon eens te versturen.
Ik heb ze op verschillende clubjes laten zien, maar nog niet op mijn eigen blog, want die had ik nog niet. Ik weet zeker dat ik mijn moeder hier heel veel plezier mee doe en Vera verdiend wel een plaatsje.
Dus mam, veel kijkplezier met Vera.
Veel liefs van Laura

7 opmerkingen:

 1. leukkkkkkkk die vra de muis echt mooi geworden en wat fijn dat jij je mams nog hebt ik mis de mijne met de dag meer ook al is ze al 12 jaar weg

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik had het laatst op je blog gelezen van je mams, ik moet er ook niet aan denken, maar dat hebben wij niet voor het zeggen hè. Dat wordt dan een rugzakje wat je met je meedraagt en wat niet meevalt. Sterkte ermee Marijke en bedankt weer voor je lieve reaktie. Veel liefs van Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat je hele leuke kaarten gemaakt hebt...ik vind die Vera ook heel leuk en zooo mooi getekend!
  Ze stond toch altijd in de Libelle?
  Anyway....geweldig...allemaal!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. superrrrrr kaartjes Laura en wat lief om hier te vertellen dat je mijn werk zo mooi vind, ik zit er echt van te blozen :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn geweldig Laura! De plaatjes zijn ook zooo lief om kaartjes mee te maken.

  BeantwoordenVerwijderen