donderdag 25 juni 2009

Zussenavond

Enige tijd geleden deze uitnodigingen gemaakt voor mijn beide zusjes voor onze zussenavond.En dinsdagavond was het zover. Het was mooi weer, heel erg gezellig, heerlijk gegeten (met complimenten voor de kok) en bovendien vreselijk gelachen. Onderstaande foto laat de "onthulling" van mijn blog zien.


Ook had ik voor allebei "bookmarks" gemaakt. Ik had het gezien op een cluppie en heb heel internet afgespeurd voor de beschrijving, en gevonden. Dit zijn ze geworden.
Beide voorkanten


Beide achterkanten


Zo ziet het er uit in een boekBedankt weer voor het kijken.
Groetjes van Laura

8 opmerkingen:

 1. geweldig...ben beetje jaloers hoor op je zussen dag, ik heb dat niet 1 zus woont in amerika en de ander heb ik nauwelijks contact mee
  je creaties zijn geweldig geworden toppie hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf gemaakt. en wat een leuke verrassing voor je zussen.

  groetjes hil

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk zo met je zussen!!
  Ik heb vijf! zussen en geen van allen creatief....hahahaha
  Daar om kopen ze ook altijd zoveel kaarten van me...leuk he?
  Een heel leuk idee en heel mooi gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. woh wat gaaf ....zussendag.....ja dat kan idd erg gezellig zijn, en wat heb je leuke bookmarks gemaakt voor je zussen, die zullen er wel erg blij mee zijn, ze zien er ook schitterend uit.

  groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zo'n zussendag Laura! Fijn dat jullie zo genoten hebben. Mooie kado's heb je voor je zusjes gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat gezellig zo'n zussendag...ik heb helaas geen zus...vind het soms wel een gemis.. maar heb wel een heleboel broers...is ook gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dank jullie wel allemaal. Ik ben ook blij dat ik zussen heb hoor (ik heb ook nog twee broers) allemaal jonger dan ik, al vond ik dat ik nog thuis woonde dat zeker niet het geval hahaha, we botsten nog wel eens. Maar nu hebben we het erg gezellig hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hé! Wat gek om mezelf tegen te komen op jouw weblog! Leuk hoor! Laura is een onwijs leuke zus die supercreatief is maar vooral een rots in de branding. Dat soort zussen moet je koesteren en dat doe ik dan ook! Dag lieve zus, dikke X

  BeantwoordenVerwijderen