dinsdag 21 juli 2009

Morris en Miny in Limburg


Het kostte weer enige moeite om op internet te komen vandaag, maar het is toch weer gelukt. Kan ik toch nog mijn vakantiemaaksel op mijn blog zetten.
Het zijn Morris en Miny en ze zitten gezellig in Limburg. De bedoeling was een flinke wandeling waar ze ook op gekleed zijn, maar het aantal graden vandaag liet dat niet toe hahaha. Morgen weer een dag om te wandelen zullen we maar zeggen.


Ik heb er nog wel een beetje "Laura" aan toegevoegd. Miny heeft haar breiwerkje in haar rugzakje gestopt, want stel je voor dat ze zich onderweg verveeld, en ze heeft nog een gezellig strikje in haar staart gedaan.
Morris heeft een wandelstok met een lintje eraan gekregen en een gezellig bloemetje op zijn hoed.


Bedankt weer voor het langskomen allemaal en tot gauw maar weer. :)

8 opmerkingen:

 1. Hihi geweldig Laura ik zie die 2 al echt de paden op en de lanen in gaan. Super leuk weer !!
  Het kwam hier vanavond ook met bakken de hemel uit dus hou ze nog maar een poosje binnen hoor ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend leuk gemaakt....geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel Marijke :) en Ellen ze gingen niet wandelen vanwege de regen maar omdat het hier zo ontzettend heet was vandaag hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet niet waar je zit in Limburg, maar hij in Midden-Limburg was het gisteravond errug nat. Flinke onweersbuien met hagel erbij.
  Gelukkig is het vandaag weer droog.

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thea, ik zit in Schoonbron vlak bij Valkenburg. Tot nu toe alleen s'nachts flink regen gehad. Vandaag was het 31 graden. Als ik naar de buienradar kijk, treffen wij het nog steeds. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het heeft ook zo zijn voordelen met slecht weer hahah. Heb je prachtig gedaan! Het heeft wel iets zo als ze samen in het limburgse land staan. Veel plezier nog daar!
  Gr. Margreet

  BeantwoordenVerwijderen