zaterdag 29 augustus 2009

"Geheime frutsels"


Het is niet dat ik stilgezeten heb van de week, juist niet, want ik heb best veel gedaan. Ik kan alleen niet zoveel laten zien. Het zijn namelijk "geheime frutsels", en degene waarvoor het is, leest ook mijn blog, dus vandaar.
Ik kan wel een stukje laten zien. Bij deze dus een sneak-preview.:)


Wel kan ik een kaartje laten zien en ik ben natuurlijk verder gegaan met de "granny squares". Het eind is in zicht, nu nog bedenken hoe ik het ga verwerken, dat weet ik nog niet.:) Resultaat volgt binnenkort.


Ook vind ik handwerken ontzettend leuk om te doen, maar de laatste jaren kwam het er gewoon niet van. Ik heb het dus weer opgepakt, en gelijk aan een nieuw projekt begonnen. Ik had niets meer half af liggen hahaha. Maar dat komt nog wel een keer. :).
Ik heb mij opgegeven voor SAL borduren, oftewel Stitch A Long. Dit staat voor samen borduren. Je geeft op welk patroon je wilt maken, en dan krijg je elke maand, of wanneer je sneller bent, het volgende stukje. En dit doe je dan met een hele groep.
En omdat ik gek ben op sprookjes, dus ook op de Efteling, wordt dit het.


Het eerste deeltje heb ik al af, en ik heb de tweede net opgestuurd gekregen. Dus weer werk aan de winkel, maar wel heel leuk werk. :))Bedankt voor het kijken en prettig weekend allemaal.

5 opmerkingen:

 1. goh wat leuk zeg die sal, ik ben zelf ook een borduur fanaat moet ik zeggen alleen de tijd he en die voor proef van wat je aan het maken bent ziet er ook al zo geweldig uit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje Laura wat zie ik een boel leuke creatieve dingen op je blog. Je efteling borduurwerk word geweldig zeg, ben er laatst geweest en ohohoh wat is het leuk.
  Ook je sprei ben ik erg van onder de indruk, leuk projectje! Je bent erggg creatief zeg, ook met bloemen zie ik. Heeft bij ons ook wel een pre ;-)
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wooow gaaf kaartje Laura en het sneakje ziet er ook veelbelovend uit!
  en woooow wat een borduurwerkje zeg...lijkt me leuk om te doen op deze manier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hai Laura, even over die geheime frutsels ;-)
  heb een prachtige kaart van je ontvangen! Ietsjes anders als deze maar toch. Hij staat naast het geboorte kaartje van Matai op de kast. Ben helemaal weg van je standaard erachter. Die heb ik gelijk aan mijn schoonmoeder laten zien, die maakt ook kaartjes. Ontzettend leuk, en erg bedankt! Had er niet meer aan gedacht en dus was het toch een hele verrassing.
  Het gaat hier best goed naar omstandigheden, we gaan langzaam vooruit en we kunnen het al meer een plekje geven allemaal. Mede door alle steun.

  Liefs Mar

  BeantwoordenVerwijderen