maandag 28 september 2009

Romantische harten


Ik snuffel graag rond op allerlei blogs en doe dan altijd wel weer hele leuke ideeën op. Zo zag ik op het blog van Thea een heel mooi hortensiahart. Zij had het frame gemaakt van een oude metalen kledinghanger en vervolgens gebonden met toefjes hortensia. Het is een heel leuk blog waar een kijkje nemen zeker de moeite waard is. Bij mijn lijst van blogs staat zij erbij. (CREA by THEA). Thea dank je wel voor je leuke idee!

Aangezien er nog steeds heleboel hortensia's bij mijn werk staan die schreeuwen om afgeknipt te worden heb ik aan hun wensen voldaan en flink ingeslagen. :) Met een auto vol met hortensia's (plus bijbehorende logées zoals spinnen, slakken en lieveheersbeestjes) weer blij naar huis om aan de freubel te gaan.
Het zijn totaal drie kransen geworden. De harten heb ik gebogen van dik ijzerdraad.
De grootste krans is model kledinghanger geworden, de middelgrote heb ik met een metalen lus gemaakt en aan een witte kledinghanger gedaan en aan de kleinste zit ook een metalen lus waar hij aan opgehangen kan worden. Ze zijn opgeleukt met stukken kant en ik heb voor alledrie een label gemaakt met ook een nostalgische uitstraling.
Inmiddels heb ik voor de twee grootsten al een bestemming bedacht. U heeft toch nog wel een plekkie vrij in de slaapkamer hè mam???, en waar de 2de naar toe gaat dat is voor diegene nog een verrassing.:)


De middelgroteEn de kleinste op de witte kledinghanger.11 opmerkingen:

 1. wooow helemaal gaaf en wat een leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog Laura...hartstikke mooi zijn je kransjes geworden zeg!!...en wat een weelde zoveel hortensia,s....ik ben ze aan het drogen geweest omdat ik maar 1 klein struikje heb en er toch veel toefjes voor zo,n kransje nodig zijn..bij jouw en Thea zijn de kleurtjes van frisse hortensia,s natuurlijk mooier...leuk dat hartje ook zo gemaakt..prachtig hoor!!...en diegenen die hem krijgen zullen zeker heel blij zijn!
  groetjes Francien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor jullie lieve reakties. En Thea, ik heb zelf ook maar een klein hortensiastruikje hoor. Ik kan nu nog bij mijn werk "roven", maar dat is volgend jaar ook afgelopen, want dan gaat die lokatie dicht. :((
  Moet ik een ander stekkie zoeken. Groetjes en veel liefs van Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat heb je heel goed gedaan zeg ...alleen...bij mij zouden ze nog mooier staan...hahahahaha!!

  geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Laura, wat een goed idee met ijzerdraad ik was al op zoek naar een ijzeren hanger, zelf mijn moeder al ingeschakeld, ijzerdraad heb ik wel!Ze zijn heel erg mooi geworden je harten
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Laura, wat een mooie blog heb je! Je maakt heel mooie dingen! Je hortensiaharten zijn prachtig! Leuke blog om inspiratie op te doen!
  Groetjes,
  Carola

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijke harten heb je gemaakt Laura! zo mooi en romantisch , ja ik hou er ook van hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Laura, wat een prachtige BLOG heb je, en zo een super mooie hebbeding dingetjes.
  Het is een feestje om hier rond te mogen kijken.
  Ik ga zeker vaker komen hoor, en zal misschien ooit in de toekomst, als ik een buideltje extra tijd heb gevonden, zeker eens iets van je komen afkijken.
  Super mooie dingen en wat leuk om te zien wie Laura nu eindelijk is.
  Knuffel Chrissie.
  www.christinemypreciousone.com

  BeantwoordenVerwijderen