vrijdag 30 oktober 2009

Pompoenmannetjes


Voor de club "het Poppenhoekje" heb ik deze halloweencreaties gemaakt. Het idee komt van de site van Martha Steward. Ze had Jennifer Murphy op bezoek die van die leuke "velvet pumpkins" maakte. Nadat ik er een gemaakt had n.a.v. het voorbeeld vond ik het zo leuk dat ik nog een gemaakt heb. Dit keer zelf in elkaar gefrutseld vwb kleding en aankleding. Dus een beetje van Jennifer en een beetje van mijzelf. Was er wel een tijdje zoet mee hahahaha. Maar ik vind ze wel leuk geworden. En omdat ik een speldenkussen-liefhebber ben heb ik van één pompoenmannetje een speldenkussentje gemaakt.

Dit was het weer voor vandaag. Iedereen alvast een heel prettig weekend en tot gauw.

8 opmerkingen:

 1. Wat hartstikke leuk zeg, wat ben je toch een vreselijk creatief mens...
  liefs van Laura.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zooo...Laura...wat ontzettend leuk gedaan joh....je bent zeker van alle markten thuis...mooi gedaan hoor...beetje zielig om in het speldenpompoenmannetje te prikken zeker...het is zo leuk gemaakt....
  fijn weekend...groetjes Francien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jee jij bent ook een bezige bij Laura de ene prachtige creatie naar de ander rolt er uit je handen , super gedaan weer !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh Laura wat super leuk gedaan, helemaal leuk dat pompoenmannetje op de kaarsenstandaard. Wat een leuk Halloween tafereeltje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal te gek! Wat ontzettend leuk en knap gemaakt!

  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen