zondag 1 november 2009

Kabouterkrans


Ik was er al een hele tijd mee bezig maar eindelijk is hij af, mijn kabouterkrans. Het was de "clubcrea" van de club "het Poppenhoekje".
Het is geen "echt" patroon maar een patroon van Corina één van de leden van dit gezellige clubje. Zij had hem ergens gezien als workshop, goed bestudeerd en hem thuis nagemaakt, en was zo lief om het patroon met iedereen te delen. Corina maakt echt prachtige viltcreaties en vaak ook met een eigen insteek, en daar houd ik wel van. In de lijst van mijn blogs staat zij erbij dus je kunt altijd een kijkje nemen op haar blog.
Ik heb de krans en de kaboutertjes nog wel wat extra opgeleukt met piepkleine belletjes aan de mutsjes, strikjes om de mouwtjes en doorgestikte jasjes en mutsjes. Het was een hele kluif en een heel gepriegel. Niet echt goed voor mijn handen en vingers maar het was het waard en uiteindelijk heb je ook wat hahaha.

en brandend
12 opmerkingen:

 1. Wow !!!!
  schitterend !!!!

  Echt knap knap knap gedaan !!!
  heb er een hele tijd naar zitten kijken, het zal inderdaad wel een heel werk geweest zijn, maar je zal er zelf ook wel erg van genieten nu!!

  Grtjs Peggy xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende krans!!!

  Groetjes
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Was für eine schöne Arbeit .... Wau super
           Liebe Grüße Lümmel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank jullie wel allemaal. En inderdaad Peggy hij brand nu omdat het zulk donker weer is, en dat ziet er wel heel gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou het is een geweldige krans geworden Laura...geinig zeg...en wat staat het leuk als de lichtjes aan zijn..heel mooi gedaan...
  groetjes Francien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig Laura, echt waar......... wat een gepriegel weer he...maar weet je op een gegeven moment nog wel waar je iets neer moet zetten, dat is altijd een beetje mijn probleem......
  xxx Laura.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een sfeervolle creaties heb je gemaakt Laura, schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh dat ziet er schtterend uit..top!

  Hobbygroetjes,Willy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dank jullie wel. En Laura dat heb ik ook hoor, maar dan haal ik iets anders weer weg, en het verhuist dan naar de zolder. Maar het blijft wel zoeken naar een plekkie hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij is erg mooi geworden Laura, de details zijn zo leuk!
  Gezellig als hij aanstaat!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt heel erg mooi geworden en bedankt voor de gedetaileerde foto's. Ik ben ook met de krans bezig en had nogal moeite met de paddestoelen en het lichtje maar bij het zien van jouw foto's is het me opeens duidelijk, nogmaals; BEDANKT!!!

  BeantwoordenVerwijderen