Zwarte Pietenkrans


Nog één keer een Sinterklaasknutsel om het af te leren. Het is nu echt wel de laatste voor dit jaar. Het idee van de Pietenkrans komt van "Atelier Anemoontje". Ik heb hem van een plaatje nagemaakt. De hoofdjes van de Pietjes zijn gemaakt van een houten kraal overtrokken met bruine tricot. De kleertjes zijn een verkleinde versie van het Pietje van "Atelier Sari". Het idee van de pepernootjes en de mini-chocoladelettertjes komen van een pakketje van "Atelier Pippilotta". Mijn krans is een mengelmoesje geworden dus. Voor volgend jaar wil ik het "echte" patroon van de Zwarte Pietenkrans bestellen, want hij is echt heel erg leuk, maar voor dit jaar had ik wel genoeg Sinterklaaspakketjes besteld :)).



Nu op naar de Kerst want daar ben ik al weer volop mee bezig. Kransen, kaarten, vilt en andere frutsels. Als ik alles wil maken wat ik in mijn hoofd heb dan moet ik vanaf nu maar niet meer naar bed gaan. hahaha.
Prettig weekend allemaal.

Reacties

  1. Volgens mij is het kei-gezellig bij jou thuis, met al die sinterklaas freubeltjes.
    Hartstikke leuk idee!

    Fijn weekend
    tiny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel Tiny, en inderdaad heel gezellig maar wel een beetje vol :))

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohhh Laura,wat schitterend gemaakt zeg.
    Heel erg apart,leuk idee .

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een gave dingen heb je toch weer gemaakt voor de goede Sint , ik onthou ze hoor want volgend jaar is mijn kleindochter ruim 2 en gaat ze deze tijd natuurlijk heel bewust beleven en danzijn zulke creaties natuurlijk helemaal geweldig !! Ja heb je ook zoveel in je hoofd om te maken voor kerst hihi hier nog één en ook ik kan beter opblijven ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het is een erg leuke combi geworden!

    Fijne avond :D

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten