zondag 6 december 2009

Knuffel knor

Dit keer niet iets van wat ik zelf gemaakt heb, maar over iets wat ik heb gekregen.:)

Ik heb in een vorig logje wel eens geschreven dat ik een collega heb die gek is op varkentjes. Als wij elkaar een kadootje geven is het dus... je raadt het al meestal een "knorretje" in wat voor vorm dan ook. Zeepje, beker enz. Wij werken nu niet meer samen maar het is zeker niet "uit het oog, uit het hart". Afgelopen vrijdag kreeg ik dus een pakje van "de Sint". Ik mocht het pas open maken als het gedicht per email in mijn boxje zat en dat heb ik keurig gedaan.


En kijk eens wat voor een schat er uit het pakje kwam. Ik vind hem zo super. Het is een "warmte knuffeldier" met lavendel er in voor rustgevende en ontspannende werking. Dat heb ik inderdaad wel nodig met mijn 'hyper-gedrag' in deze tijd hahaha.
Eigenlijk moet hij dus in de magnetron, maar dat vind ik zóóóó zielig, en ik weet niet of ik het kan, ik vind hem zo ook leuk en lief om te knuffelen.

Lieve "Sinterklaas Tessa" heel erg hartelijk bedankt, ik ben er heel erg blij mee en ook het gedicht was weer helemaal goed.

4 opmerkingen:

 1. Wat lief!! En wat een geweldig cadeau met gedicht!

  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een schatje Laura! Ik kan me voorstellen dat je het zielig vind om hem in de magnetron te doen. Een geweldig leuk kado met gedicht heb je gekregen! Je sjaals zij ook leuk zeg! , en was je moeder er blij mee ? zal best wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja hoor Monie, ze vond het helemaal te gek. Precies haar kleurtje hahaha. Hij werd meteen s'middags in gebruik genomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh wat een liefje Laura,niet in de magnetron doen hoor.
  Dat is zo zielig en zonde.
  Veel plezier ermee.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen