woensdag 3 februari 2010

In de ban van.........de Möbiussjaal.
Of ik een handeltje ging beginnen vroeg mijn man, maar nou nee hoor dat niet, maar ik vind ze wel ontzettend leuk om te maken. De wol waar ik mee brei is kwa kleuren net het idee van een toverbal, welke kleur komt er nu weer aan... dus nog even doorwerken hahaha. En omdat je van het midden naar buiten breid, blijft het tot aan het eind een verrassing hoe hij uiteindelijk wordt.
Alleen moet ik nu op wel op gaan passen want ik had gisteren wel heel erg last van mijn schouder en arm, dus nu even rustig aan.(breien) :).

Eén in al wat frisse voorjaarskleurtjes
en één in paars/blauw tintenIk heb al vernomen dat het van het voorjaar en van de zomer mode wordt om overal sjaaltjes op te dragen. Dus op T-shirts kleine sjaaltjes gehaakt of gebreid in allerlei kleurtjes, bloemetjes, dus ik kan mijn lol nog op hahaha.
Prettige dag allemaal.

6 opmerkingen:

 1. Schitterend! Wat lijkt dat me ook heerlijk om te maken! Wat een leuke aparte sjaal zeg!

  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. maar dat ziet er gezellig uit, en mannen? joh die begrijpen ons vrouwen met hun creativiteit nooit hoor zullen ze ook nooit kunnen begrijpen vrees ik hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze leuk en volgens mij ook nog eens prettig om te dragen !
  Fijne avond en doe rustig aan met je arm / schouder... Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik reageer maar even bij je laatste berichtje want meis wat ben je lekker bezig. Je lantaarn en nostalgisch luciferdoosje zijn prachtig, eerste blok is super en je sjaals zijn een lust voor het oog. ik heb genoten hoor !!
  Gr, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank jullie wel allemaal voor de leuke en lieve complimenten. Ellen jij ook bedankt ik begin er van te blozen :).
  Veel liefs, groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen