woensdag 14 juli 2010

Werk in uitvoeringHet is vandaag weer een superwarme dag en in plaats van een warm borduurwerk op mijn schoot, wordt het een luchtig viltwerkje.
Dit keer ga ik 'Kitty op het Tuinbankje' van Atelier Sterre maken. Gisteren heb ik het meeste knipwerk al gedaan en vandaag ga ik beginnen met het in elkaar zetten.
Wordt vervolgt.... :))Fijne dag verder!


6 opmerkingen:

 1. Leuke poes die Kitty, hahaha, ga je niet ergens heen dan, ipv fröbelen?
  Is het nu ook weer zo een noodweer bij jou?
  Knuf Chrissie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh wat wordt dit snoezig!! Heel veel plezier tijdens het maken...

  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er geweldig uit weer joh en zo is het lekker genieten he buiten , maar momenteel komt er aardig wat water uit de hemel , geen idee waar jij staat met je caravan maar alles goed vast zetten want het schijnt elders in nederland bar en boos te worden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Laura,

  Ohhh....wat ziet het er schattig uit deze Kitty!Heerlijk dat je zo kunt knutselen, en doen waar je zin in hebt....ja dat is echt vakantie!

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. A new Tilda design that I see for the first time. I bet it will be very pretty.
  KATRIN W.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank jullie wel, en het heeft hier gestort hoor! Onvoorstelbaar zoveel regen er naar beneden kwam. Er vloog een partytent van één van de buren in de lucht en heel veel takken en omgevallen bomen. Gelukkig zonder schade doorgekomen. En ja hoor Chrissie als het niet te warm is dan gaan we er wel op uit, maar ik mag niet in zon dus het is voor mij een beetje afzien. Maar zodra het een beetje minder zonnig is kan ik goed beschermd wel even weg.

  BeantwoordenVerwijderen