woensdag 4 augustus 2010

Freubelkastje
Er is van alles in de maak maar nog niet af, dus ik wilde vandaag mijn freubelkastje eens laten zien. Een gewoon grenen dienstbode-kastje maar voor mij heel speciaal.

Speciaal omdat ik het ooit van mijn eerst gespaarde 'zilvervlootgeld' gekocht heb, omdat het volgestouwd zit met zelfgemaakte frutsels die ik nog niet weg gedaan heb, en vooral speciaal omdat het gewoon een gezellig 'Laura-kastje' is.

Achter deurtje één een verzameling met van alles en nog wat. Miniboekjes, gealterde puzzelstukjes en blikjes, gietertjes, tasje, kijkdoosjes, huisje, spijkerstofboek en koffiefilterboekje.

Achter deurtje twee een soort zelfde verzameling als achter deurtje één, en vooral weer een aantal mini-boekjes.

Achter deurtje twee heb ik nog twee plankjes met een schat aan cirkel-journaals.
Ik heb een aantal jaren zeer aktief meegedaan op een scrapsite en ook meegedaan aan cirkeljournaals. Dit kan gaan over verschillende onderwerpen, zoals winter, zomer, herfst, lente maar ook over mijn kinderen dat ze klein waren, de kat, werk, vakantie en nog veel meer onderwerpen die je maar kunt bedenken.

Zoals bijvoorbeeld wat heb ik in mijn tas hahaha. En voor deze had ik een boek gemaakt in de vorm van een tas of halloween en daarvoor een boek in de vorm van een pompoen. De bladzijden zijn dan allemaal gescrapt met foto's en mooi papier en natuurlijk met allerlei frutsels er op.
Ik pak ze regelmatig om weer eens lekker door te bladeren.

Bedankt voor het langskomen en een prettige dag!


5 opmerkingen:

 1. Wat een schat aan creativiteit zit er achter je kastdeurtjes, ik raak er niet op uitgekeken, zo mooie dingen zitten ertussen!
  Zo een kastje is ook wel superhandig voor als je plots een cadeautje voor iemand nodig hebt, je hoeft maar te kiezen:)
  Veel knutselplezier van Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat ziet er heel goed uit meid en jee jij hebt al heel veel gemaakt ook hoor, schitterend

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je groeit een beetje uit je kastje Lau, maar het is wel een heerlijk gezicht, al die projekten en al die mooie kleuren, leuk hoor.
  Dat er nog maar heel veel bij mag komen......
  veel liefs van Laura.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel bijzonder en ook heel leuk dat we een kijkje in je "Laura kasje" mogen nemen.
  Leuke verhalen zitten er achter, ja meid bewaar deze "schatten" het is een feestje om eens in dit handwerk verleden te neuzen.
  Knuf Chrissie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zalig om te zien.. elke keer weer genieten als je de deurtjes opent denk ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen