zaterdag 21 augustus 2010

Hamsteren
Het is weer even geleden dat ik op mijn blog wat heb laten zien, maar ik ben er nog hoor. Ik heb wel een paar kaartjes gemaakt maar eigenlijk ben ik de laatste weken meer druk bezig geweest in huis.
Soppen, schilderen en de boel weer eens lekker oppimpen. En wat wel het belangrijkste is OPRUIMEN en WEGGOOIEN. Vooral dat laatste.

Ik ben gek op de Kringloopwinkel en de Kringloopwinkel is nu weer heel blij met mij, en ik krijg er zelf ook een heel opgeruimd gevoel van.
Bananen-dozen vol met spulletjes en vuilniszakken met troep. Wat bewaard een mens toch niet allemaal.
Klaar ben ik nog lang niet hoor, maar het begint te vorderen.
Ik hoor zeker tot de categorie "Hamsteren" en dan niet bij AH, hahaha.

Het ergste 'mijn knutseldomein' (de zolder), bewaar ik voor het laatst. En als dat straks klaar is kan ik zo weer achter mijn bureau aan de knutsel, kan ik alles in één keer weer vinden, weet ik weer wat ik heb en kan ik zo aanschuiven aan de werktafel achter de naaimachine, en daar doe ik het voor. :)), nog even doorbijten dus. (en ik kan weer eens een nieuwe vondst uit de Kringloop mee naar huis nemen hahahaha)........hamsteren.

Omdat mijn kamer nu weer lekker leeg en opgeruimd is moest ik het toch weer een klein beetje gezellig opvullen. Ik heb wat hortensia's uit de tuin geknipt en in een mooie soepterrine gedaan. De soepterrine, hoe kan het anders, gevonden in de Kringloopwinkel.:))
Het oude parfumflesje heb ik in de vakantie in Maastricht in de Kringloop gescoord en de spiegel ook weer een Kringloop-vondst.

Binnenkort zal ik mijn kaartjes laten zien, nu eerst even uitzakken.


Allemaal een prettig weekend verder!


7 opmerkingen:

 1. Wat slim om je hobbyzolder als laatste te doen, dan moet je wel doorgaan...
  Een mooi sfeervol hoekje heb je gemaakt!

  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook ik ben gek op de kringloop , maar wegdoen blijft heeeeeel moeilijk hihihi er komt steeds weer iets bij, vindt je schaal geweldigggg,prachtig staan de hortensias erin .. ik spaar wit servies met rose bloemetjes , maakt nu uit wat !!M'n kast staat al behoorlijk vol !
  Groetjes Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, echt heerlijk die kringloopwinkels. Mooie vondsten heb je hoor. De soepterrine vind ik ook prachtig.
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe simpel en hoe mooi!!!
  Eenvoud siert hier dus echt.
  Heerlijk om weer opgeruimd te zijn, ik dacht dat dat bij het voorjaar hoorde hahaha.
  Je bent dus klaar voor de lange knutsel winter zie ik, geniet ervan hoor, hopelijk helpt iedereen mee om het netjes te houden, maar ja JONGENS.............
  Dikke knuf van mij en mijn jongens Chrissie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hay Laura,

  Heerlijk dat je nu gaat uitrusten...effies helemaal niks..
  En alleen maar genieten van je opgeruimde huis..
  En je huis komt vanzelf wel weer vol met allerlei snuistereitjes.

  Liefs,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee Lautje, goed bezig geweest zeg, ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat het weer vol staat, ik ken je langer dan vandaag, en je bent niet echt van de minimalistische inrichting (hihi) en je houdt van gezelligheid, dus dat betekent: overal wat hebben staan!! Maar voor nu is het in ieder geval lekker opgeruimd en geschilderd.....
  veel liefs van Laura.

  BeantwoordenVerwijderen