zondag 31 oktober 2010

Herfstvakantie en héél véél te vertellen
Sinds mijn laatste berichtje heb ik heel veel dingen gedaan en is er ook veel gebeurd. Ik heb van de betreffende onderwerpen picasa-collages gemaakt omdat ik veel wil laten zien en vertellen.

In de eerste plaats is mijn jongste zoon geopereerd. Zijn nuss-bar is verwijderd. Dit is een metalen 'stang' om een ingevallen borst te corrigeren. Hij heeft er 2 1/2 jaar ingezeten en is er nu uitgehaald.

Ik ben begonnen met het aan elkaar naaien van mijn Girls Day Out quilt.
Met hulp op afstand van mijn vriendin Chrissie zijn de eerste stappen gezet.
Ik heb aan mijn Efteling BorduurSAL gewerkt.
Ik heb een borduurwerk (Ierse Setter) voor mijn moeder ingelijst. Ere wie ere toekomt, mijn zusje heeft hem gemaakt. Aan mijn kabelsjaal gebreid, aan een kaart geborduurd en een gezellig bakje voor mijn schoonzusje haar verjaardag gemaakt.
Leuke stofjes en wol gekocht voor 2 sjaals.:))
Mijn huisje gepimpt en een oude spiegel in de grondverf gezetTussendoor nog een paar uur op de eerste hulp van het AMC gezeten vanwege een kleine complicatie bij mijn jongste zoon.


En gisteren 30 oktober is mijn oudste zoon 21 jaar geworden.

Een ontzettende leuke en gezellige avond gehad. Niet alleen de jarige werd verwend maar zijn moeder ook.:)
Een voederbol voor de vogeltjes en fresiaatjes (ruiken zo lekker) van mijn moeder, een mooie pot met viooltjes met een stoffen hart van mijn zusje en van de jarige zelf kreeg ik nog een amaryllis en gekleurde roosjes.Mijn voornemen was om in de herfstvakantie het één en ander te doen en ik geloof dat dat wel gelukt is. :))


Fijne dag!


7 opmerkingen:

 1. Wauw, zeg wat ben je druk geweest, gefeliciteerd nog met je zoon. Mooie collages heb je ervan gemaakt hoor Laura,heel gezellige sfeerbeelden van je mooie werk,
  fijne zondag verder van Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sjonge wat een drukke vakantie, veel gedaan en het voelt vast ook heerlijk. Het ziet er allemaal prachtig uit. Succes komende week weer met opstarten.
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo hallo hee zeg jij hebt zeker niet stil gezeten, je tijd heel nuttig besteed kan ik wel zeggen , leuke foto's met je verhaal er bij

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje Lau, wat heb je inderdaad een hoop gedaan zeg.... en wat een ontzettende leuke collages heb je ervan gemaakt, geeft een heel goed beeld van alles. En wat ziet het er allemaal mooi uit zeg... groetjes aan je mannen en tot volgende week...
  dikke kus van Laura.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar Laura toch, wat is er een boel gebeurd in jou leventje!!!!!!
  Nog van harte gefeliciteerd met je zoon, 21 jaar!!!
  Ik zie dat de GDO echt super aan het worden is en dat het je dus gelukt is.
  Toppie!!!!
  Je hebt een paar prachtige collages gemaakt, een klein fotoalbum vol.
  Heel veel beterschap met je zoon en ik hoop dat de complicaties nu weg blijven.
  Het ziet er allemaal super uit wat je geverfd en afgemaakt hebt en dan die mooie bloemen als verrassing, je boft echt zeg!!!
  Lieve Laura, tot snel weer en veel liefs Chrissie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Allereerst gefeliciteerd met je zoon. Ook beterschap voor je andere zoon. En wat heb jij veel gedaan. Je GDO wordt super.

  BeantwoordenVerwijderen