zondag 2 januari 2011

Gelukkig Nieuwjaar!
Ik ben al een paar dagen niet op mijn blog geweest want na de kerst ben ik weer ziek geworden. Oudejaarsavond heb ik in bed doorgebracht dus het was dit keer geen feestelijk uiteinde van het oude jaar voor mij en mijn gezin. Langzamerhand ga ik wel weer opknappen, maar er zijn nog teveel mankementen dus het heeft wel even tijd nodig.

In ieder geval wil ik jullie allemaal een heel gelukkig, gezond en creatief 2011 toewensen en dat we maar weer heleboel leuke en creatieve ideeën bij elkaar op kunnen doen.

Ik had voor de kerst nog wat dingen gemaakt voor familieleden en ik had beloofd om ze nog te laten zien. Een beetje later dan de bedoeling was maar hier komt het.


De hertenmedaillons, viltpakketjes van Atelier Sterre, hangen nu bij mijn moeder in de boom.
En 2 sjaals voor mijn zusje en schoonzusje, dus mocht het weer 'winters' worden dan zitten ze warm ingepakt. :))En voor mijn moeder nog een 'sjaal' die je als een soort stola kunt dragen met een mooie sierspeld erin.
En nog een theesetje voor mijn schoonzusje.Ze waren er allemaal blij mee en we hebben een hele gezellige 2de Kerstmiddag/avond gehad. :))16 opmerkingen:

 1. Leuk zeg al die zelfgemaakte cadeautjes!!! Echt erg leuk! Het herten medaillon is ook leuk! zelfs alle 2 heb je ze gemaakt, ik heb het bij de roze gehouden!

  Een heel creatief 2011 gewenst!

  Groet, Jeanine.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel.
  Voor jou beterschap en ook een goed jaar gewenst.
  Mooooooie dingen heb je gemaakt!!!!
  Groetjes, DEKA Marleen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. om te beginnen doe ik je eerst een heel goed 2011 toewensen en ik vind het sneu dat je ziek bent geworden weer met de feest dagen, hoop dat je toch snel weer wat beter gaat voelen
  ik zit weer te kwijlen bij al dat moois wat je hebt gemaakt en wat een geweldige leuke medaillons die in de boom hangen en al die lekkere warme sjaals gaaf hoor, dat thee setje ook jee je zult het kado krijgen super wat je weer gemaakt hebt, groetjes marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat je in bed lag met oudjaar, doe maar rustig aan hoor!! Die hertjes zijn geweldig, de andere kadootjes ook hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Laura,
  De allerbeste wensen nog voor het nieuwe jaar.
  Wat een prachtige cadeautjes heb je gemaakt zeg. Wat een mooie kostbare geschenken. Iets zelfgemaakts geeft altijd iets extra's vind ik.
  Ik hoop dat je snel weer opknapt.
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank jullie wel voor de lieve reakties, daar moet ik wel van opknappen!! :))
  Veel liefs van Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Laura,
  Ik schrik er echt van, een mail gaat zo jou kant op.
  Je cadeautjes zijn super de super, wat ben jij toch een goede moeder/vrouw/dochter/vriendin/schoonzus.
  Je hebt een ieder heerlijk verwend.
  Knuffels en niet meer ziek worden!!!
  Chrissie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve Lautje,
  We houden per mail kontakt, maar ik moet toch nog effe zeggen dat je weer geweldige kadootjes gemaakt hebt, die hertenmedaillons, prachtig zeg, echt heel erg leuk, ook het theesetje is weer heel mooi geworden........ En met die stola zal mams wel blij zijn zeg..
  Petje af, meissie.
  Heel veel liefs van Laura.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Allereerst een goed en creatief 2011. Wat een mooie creaties heb je gemaakt. Vooral de hertenmedaillons zijn zo leuk!!! Beterschap toegewenst.
  Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Laura,

  Ik wil je ook nog even een goed en gezond en bovenal een creatief jaar toewensen!!

  Je hertjes zijn superleuk geworden!!

  Niet leuk, dat je ziek bent,ik hoop dat je snel weer opknapt!

  Lieve groetjes van Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ohhhhh wat mooi allemaal Laura!!
  Hoop dat je snel weer de oude bent,
  groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh Laura...ik had je al gemist!!..een heel gezond en gelukkig 2011 voor jouw en je naasten Laura...jammer dat je ziek was maar dat gaat gelukkig ook de goede kant op weer...doe rustig aan.
  Je creaties zijn zo schattig zeg..heel schattig die hertjes...mooi gemaakt alles...kan me voorstellen dat ze allemaal heel blij waren met zulke cadeau`s...
  Beterschap en groetjes Francien.

  BeantwoordenVerwijderen