zondag 2 oktober 2011

Romantische pompoenenIk blijf nog even in de pompoenen. Dit keer geen gehaakte pompoenen maar pompoenen van stof. Romantische pompoenen, ja hoor, ze bestaan echt. Op heel veel blogs zie je ze al voorbij komen en ze zijn zo leuk, ook om te maken.
Wil je het ook een keer proberen dan kun je de beschrijving op dit blog vinden.(http://thecottagehome.blogspot.com/2010/09/fall-fabric-pumpkin-tutorial.html).

Om ideeën op te doen kun je ook nog prachtige exemplaren bewonderen bij Jeanet (http://myscrapideas-jeanet.blogspot.com/) en bij Sonja ( http://sezoentje-sonja.blogspot.com/). Sonja heeft op haar blog een pinterest album aangemaakt met allerlei soorten pompoenen erop van verschillende blogs, dus veel kijkplezier!

Ik heb vier pompoenen gemaakt van twee verschillende soorten stof. Twee van linnen (ecru) en twee van een witte stof. Ik heb ze dan ook verschillend versierd.

De ecru versies zijn ook in de ecru tinten gehouden. Kraagje van ecru kant en kurkroosjes en twee mooie nostalgische plaatjes er op genaaid.


De witte pompoentjes hebben een klein beetje kleur dmv de papieren roosjes en de geprinte labeltjes eraan met engeltjes er op.


Bedankt voor het langskomen!


Fijne zondag verder en hopelijk nog even genieten van het heerlijke weer!


8 opmerkingen:

 1. Oh, wat zijn je pompoenen leuk geworden zeg! Mooi en zoveel, haha, jij bent ook helemaal besmet hè ;))
  Ik vind ze één voor één geslaagd hoor!
  Dankjewel voor het plaatsen van een linkje naar mijn blog, ik mis sinds het crashen van mijn oude blog nog steeds volgers en misschien vind mij zo wel weer iemand terug :)))
  Fijne avond nog en lieve groetjes van Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ze zijn zeker schitterend Laura...echte "elegante" pompoenen dit keer vind ik...heel mooi gemaakt zeg....zo leuk met dat kant en die roosjes...prachtig hoor!!
  groetjes Francien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Laura, wat een prachtige pompoenen.
  Heel mooi.
  Groetjes, Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow...die zijn ook heel mooi.
  Ik heb nog stof over en het weer zou slechter worden dus ik kan nog/weer aan de gang.Krijg er ook niet genoeg van.
  Ben ook ontzettend besmet.
  Lieve groeten,
  Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhh wowww Laura,wat zijn ze prachtig meis.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jou pompoenen zijn ook superrrrr leuk geworden zeg , gaaf om te maken he en ze zitten zo inelkaar !! Je harten zijn ook weer gaaf !!

  Groetjes Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh Lau, wat zijn je romantische pompoenen mooi geworden zeg, je bent er maar weer druk mee geweest, maar het resultaat mag er zijn...
  heel veel liefs van Laura XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je pompoentjes zijn prachtig!! ik heb er ook wat gemaakt...ik vond het zo leuk om te doen!
  Groetjes weer!

  BeantwoordenVerwijderen