zaterdag 3 december 2011

Sinterklaaskrans
Ik ben nog lang niet uitgeklaasd en gezwartepiet. Ik vind het nog steeds zo leuk om hier een sinterklaassfeertje in huis te brengen terwijl wij er hier thuis eigenlijk niets meer aan doen. Maar toch ademt het hele huis Sinterklaas en kruidnoten.

Ik heb op een rieten krans kerstverlichting vastgemaakt met krammen en daarna bekleed met jute. Vervolgens versierd met gehaakte Sinterklaaspoppetjes. De poppetjes komen uit het boekje Gelukspoppetjes haken.


Sinterklaas was eigenlijk wel het meeste werk en dan vooral zijn baard. Pffffff... om die een beetje mooi te krijgen. Maar ik vind hem achteraf toch wel goed gelukt.Het klompje is een gekocht patroon bij Crea-Me.
Het is eigenlijk een babyklompje maar ik heb er met stiksteekjes een 'echt klompje' van gemaakt met wortel.:))

Bedankt voor het langskomen en een fijn weekend ondanks het slechte weer.
(het is wel knutselweer :))


5 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan zo. Ik vind het zo knap al die figuurtjes haken. Je sint is goed gelukt hoor. het paard vind ik helemaal super.
  Groetjes Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. en ik vind het klompje zo schattig.
  groetjes,Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je toch ook een duizendpoot he, wat je ogen zien, maken je handen. Geweldig, die sinterklaaskrans......... wat een gezellig sfeertje bij je thuis zeg....
  heel veel liefs van Laura.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je dit toch super leuk gemaakt! Ik vind die klomp met de wortel zo schattig!
  groetjes van Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe lang duurde het bij jou voordat je reactie kreeg van crea bea? Ik heb het patroon van de klompen besteld, maar nog steeds geen reactie. Ik zou het toch leuk vinden om de klompen voor Sinterklaas af te hebben....
  groeten, Margriet
  myjkoning@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen