donderdag 12 april 2012

Dotee Dolls


Ik heb weer een aantal dotee dolls gemaakt.

Deze is onderweg naar Amerika voor swapbot. Het thema was Madness dotee. Het moest een dotee worden in één van de favoriete kleuren van je partner als hoofdkleur en dan voor de rest zelf wat er bij doen. Mijn swappartner hield van pastelkleurtjes, dus vandaar de kleur keuze.
Deze had ik eigenlijk eerst voor de swap gemaakt, maar toen ik hem af had zag ik dat ik de opdracht een beetje verkeerd begrepen had. Het moest een pasteltint zijn in één kleur en deze was met verschillende pastel tintjes. Geeft niets, nu hou ik hem lekker zelf. :))


En dan de vogelverschrikker. Is ook onderweg naar Amerika. snifsnif!!!!...... Ik vond hem zelf zo leuk geworden. Maar misschien maak ik er ook nog wel eens één voor mijzelf.

De swap was weer van swapbot. Thema 'spring seeds planting make a SCARECROW'. Hij moest wel aan de dotee doll eisen voldoen. Dus kwa grote en een hanger en staartje van kraaltjes.


En als laatste één voor mijzelf. Een combinatie van een April Fools dotee en een Scrapdotee. De eerste April Fools dotee woont nu in New Bedford en de nieuwe eigenaresse was er erg blij mee.

Bedankt voor het langskomen en een fijne dag!4 opmerkingen:

 1. Kind, wat een plaatjes weer zeg, leuk die roze!! maar de vogelverschrikker spant de kroon hoor, ik kan me voorstellen dat je het jammer vindt om hem weg te doen... maar ja, dat is met al onze kindjes zo he.....
  veel liefs van Laura.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Laura,
  Ik had je dotees al even bewonderd op dotee doll club. Ze zijn echt super. En de vogelverschrikker is idd erg goed gelukt. Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk Laura! Je wordt steeds beter in het ontwerpen van de dotee dolls! De vogelverschrikker vind ik een leukerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn allemaal prachtig Laura.....en inderdaad lijkt wel of ze steeds mooier worden....de kleurtjes en de stofjes...geweldig mooi zijn ze....groetjes Francien.

  BeantwoordenVerwijderen