zondag 20 mei 2012

HormonenEven een heel ander praatje dan dotee dolls en andere knutselaarijtjes. Ik heb het nooit over gezondheid en medische zaken maar dit wilde ik gewoon even vertellen.

Ik heb 'geknutseld' in huis. :)), oftewel ik heb een 'schoonmaaktik'. Niet altijd hoor, maar nu. Het is niet normaal. Het begon een aantal weken geleden, met het leuke blog wat ik ontdekt had van 'een kastje per dag' projekt. Ik had mij niet officieel aangemeld maar alleen maar door het lezen werd ik aangespoord om ook een kastje, laatje, projekt, stapel papier of iets dergelijks aan te pakken, en het werkt uitstekend. Het wordt zelfs leuk om te doen. Nooit verwacht dat opruimen en schoonmaken zo'n voldoening kunnen geven.

Maar nu komt het, omdat ik al maanden buikpijn heb, en het dit keer niet mijn darmen zijn, heb ik van de specialist een hormonenkuur van 10 dagen gekregen om de boel eens op te schonen daarbinnen. En ik denk zelf dat het hier mee te maken heeft, ik kan niet meer stoppen. Tot in de voegen moet het schoon. Echt niet normaal, hahaha. Zoals met Hemelsvaartdag een los stukje behang achter de bank, afijn, 5 uur verder,............ :)))) En gisteren de wasbak en het toilet in de badkamer, ach en toen maar de hele bovenverdieping meegenomen inclusief 2 kasten en dus twee vuilniszakken verder en o wat is dit lekker.
Vandaag maar even proberen om het bij 1 of twee laatjes te houden. :))
Maar morgen ga ik weer los, want volgende week is mijn kuur afgelopen, en wie weet mijn schoonmaaktik misschien ook. :))))))))


De leuke nostalgische plaatjes komen van dit mooie blog


Fijne zondag verder!


3 opmerkingen:

 1. Hahaha... Je mag ook wel even bij mij langs komen als je zelf niks meer over hebt om te poetsen. Welke site is dat ?
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeps, al gevonden hoor, gewoon even op de tekst klikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha Laura, ik moet toch wel even grinniken bij het lezen van je stukje. Inderdaad ga morgen nog maar gauw aan de gang want ben bang dat t dan is afgelopen ;-).

  BeantwoordenVerwijderen