dinsdag 17 juli 2012

Dotees en een art- journal
Ik had nog een paar dotees gemaakt voor een swapje maar nog niet laten zien, dus bij deze. Bovenstaand een gehaakte dotee, oftewel het bloemenmeisje.

Een theetanteen een zomerkoninginnnetje.Sinds kort ben ik begonnen met een art journal. Ik heb vroeger veel getekend en heb het nu weer een beetje opgepakt. Ik ben lid geworden van een art-journal clubje op clubs en daardoor weer helemaal geinspireerd om dingen uit te proberen.

Mijn art-journal is een oud boek waar ik de bladzijden eerst voorbewerk met gesso en daarna aan de gang ga met allerlei verf, inkt en andere technieken.En de laatste is geen tekening maar een ondergrond van gescheurde stukjes papier, inkt, stempels, verf.Bedankt voor het langskomen!
4 opmerkingen:

 1. Laura, ik wilde dat ik je buurvrouw was. Dan konden we samen leuke dingen maken. Je maakt altijd van die schitterende dingen.

  Ik kan trouwens met geen mogelijkheid bij Chrissie reageren, heb het al een paar keer geprobeerd maar het lukt helemaal niet. Heb jij enig idee hoe dat komt?
  liefs Meijra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er weer mooi uit. En je art journal bladen stralen veel plezier uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw Lau, er is een ware kunstenares aan je verloren gegaan, ik wist helemaal niet dat je ook kan tekenen, echt mooi hoor, en je dotees zijn weer schattig, vooral de theetante....
  heel veel liefs van Laura.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Glimmende wat mooi wat je daar laat zien allemaal.
  Je zomerkonninginnetje steelt meteen mijn hart zeg, wat is die grappig en ik zou er haast in willen bijten,.
  Nog nooit gehoord van ae\rt journal, maar meteen wel heel enthousiast geworden.
  Ziet er wel heel mooi uit en lijkt me tof om te doen.
  Wat doe en gebruik je allemaal zoal in deze hobby. Laura?
  Knuffels Chrissie

  BeantwoordenVerwijderen