maandag 31 december 2012

Nog een klein beetje kerst
Ik wilde toch nog even iets 'kersterigs' laten zien. Ik had bij het Kruidvat kerstballen met foto besteld. Toen ik ze kreeg vond ik ze wel een beetje tegenvallen. Ze waren van keramiek en daar moest je zelf een heel klein fotootje op plakken. Op het plaatje zag het er in ieder geval veel groter uit. Drie waren er om als cadeau te geven en één voor mijzelf. Er moest dus even flink 'gepimpt' worden.


Dit zijn ze geworden. Sneeuwrandje er om heen gemaakt en bovenop wat takjes, roosjes, kerstbelletje en kantjes of lintjes.En nog de kerstkaartjes die ik verstuurd heb.

Ik wens iedereen een hele fijne jaarwisseling toe en een gelukkig, creatief en vooral gezond 2013!!


5 opmerkingen:

 1. Heel mooi. Voor jou ook een gezond en creatief 2013
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja die ballen ken ik, vorig jaar, oh nee dat is alweer het jaar ervoor hadden wij er een met de kleinkids, ze zijn beetje lomp he?
  Ze zijn wel mooi geworden bij jou hoor
  Je kaartjes zien er schitterend uit
  Wens je alle moois toe voor 2013

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank jullie wel! Ik wens jullie ook alle goeds toe voor het nieuwe jaar!! Liefs Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maar na wat pimpen zijn de ballen heel erg leuk geworden, een hele leuke herinnering... en je kaartjes zijn ook weer prachtig geworden, het verveelt ook nooit, dat borduren.. heerlijk...
  heel veel liefs van Laura.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En daar staat mijn kaartje ook tussen. De hele familie heeft hem bewonderd, en ze vonden hem allemaal prachtig. Je bent echt een kunstenares Laura.
  liefs Meijra

  BeantwoordenVerwijderen