woensdag 20 februari 2013

Bofkont
Ik ben zo'n bofkont. Ik had aan twee give-away's meegedaan en allebei gewonnen. Ik doe echt bijna nooit mee en heb dus ook nog nooit wat gewonnen en nu twee keer!! :))


En ik heb mijn cadeautjes gisteren en vanmiddag binnengekregen. Zo leuk!! Ik heb gelijk weer alles anders neergezet.


De eerste give-away was van Ellen van Ellence Bears. Ter ere van haar 20.000ste bezoekersaantal verlootte ze een nostalgisch gebakje. Ellen heeft een heel leuk blog met allerlei nostalgische zelfgemaakte spulletjes en vooral ook hele mooie beertjes en muisjes. Echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen.
En dan nog een give-away van Vera van Vera's Home Made blog. Zij verlootte een gehaakt boeketje voor Valentijnsdag. Vera heeft ook een heel gezellig blog met allerlei gehaakte en geborduurde spulletjes. Eigenlijk een blog net als wat ik zelf heb, met van alles wat.

Toevallig had ik vorige week drie hele leuke flesjes gekocht en daar staan ze nu in, met nog een mooie kaart erbij. Het voorjaar is hier al in huis:), ook al is het nog winter.

Dames bij deze nogmaals heel erg hartelijk bedankt voor de leuke spulletjes, ik ben er superblij mee.


Fijne avond!!4 opmerkingen:

 1. Nou, je bent zeker een bofkontje met zulke leuke, mooie kadootjes, maar het is je van harte gegund. Ook leuk voor je to-do-list.... hihihi..
  veel liefs van Laura.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier ermee, het is je gegund. Ze staan erg leuk in de flesjes.
  Het nostalgische gebakje is ook erg leuk, ik ga gauw eens op haar blog kijken.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh wat leuk,je bent al net zo'n bofkont als ik,niet van de give-aways hoor,maar ik blijf maar kadootjes krijgen na mijn verjaardag;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een bofkont ben je en veel plezier er mee.
  ze staan super leuk op je foto dus geniet er maar van.
  groetjes An

  BeantwoordenVerwijderen