zondag 10 maart 2013

Kaartje en oorkonde
Mijn vader heeft zijn revalidatieperiode van een half jaar vorige week afgesloten. Vanwege zijn longproblemen heeft hij 2x in de week gesport in het ziekenhuis om zijn conditie te verbeteren. Als je met je 77 jaar daar nog aan begint vind ik dat je wel een oorkonde verdiend.

Dit betekend trouwens niet dat het sporten nu gestopt is. Hij gaat verder bij een andere sportschool om zijn conditie op peil te houden, want stilzitten is voor een COPD patient echt niet goed. Papa, ik ben er trots op dat je zo'n doorzetter bent ook al vind je sporten eigenlijk helemaal niet leuk.

Fijne avond!
4 opmerkingen:

 1. Wat lief van je. En super goed van je vader om zo door te zetten. Kan me voor stellen dat je trots bent.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou je kunt zeker trots zijn op je vader Laura....nu nog het doorzettingsvermogen vasthouden....leuke kaart!!..
  En wat de boekjes betreft....ik heb in vele landen gewoond en heb wel van overal kleine dingetjes behouden.....zoals vliegtickets ..theater kaartjes of van de bios...ook kleine fototjes of aanzichtkaarten.....ik heb ook thema boekjes...natuurlijk van mijn kleinkinderen en zonen...honden en katten hebben ook hun eigen boekje.....soms schrijf ik er wat bij of plak er spreuken in....een haakboekje...quiltboekje.....breiboekje...vakantieboekje.....nou ja er zijn nog vele onderwerpen die ik niet gehad heb.....wil nou een receptenboekje maken.....eerst het recept leuk opschrijven en dan een plaatje erbij zoeken van het recept.....op You Tube staan veel voorbeelden als je minialbums ingeeft......misschien heb ik je op een idee gebracht....ben benieuwd naar je boekjes die je al gemaakt heb.... groetjes Francien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank jullie wel voor de reacties. En Francien, heel erg bedankt voor je uitleg, ik ben weer een stuk wijzer. :) Liefs Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed van paps he Lau, en wat lief van jou om zo'n mooie kaart te maken, paps... hou haar in ere hoor...
  liefs van andere Laura.

  BeantwoordenVerwijderen