zaterdag 6 april 2013

Swaps, snailmail en postcrossing

Ik ben alweer een tijdje actief op Swapbot maar niet meer met de dottee dolls maar met post. Heel leuk om wildvreemden kaartjes te sturen met onderwerpen waar je je dan voor opgeeft. Ik ga meestal voor de toeristische kaarten want die vind ik heel erg leuk.

Ook snailmailen, smashenveloppen en mailart behoren tot mijn favoriete bezigheden. Het is toch elke weer een cadeautje wat er op de mat valt. En weer heel erg leuk om te gebruiken in mijn smashboeken.

Eén van de groepen waar ik mij voor opgegeven heb is het alteren van Kerstkaarten. Dus een gebruikte/ongebruikte kerstkaart veranderen in iets anders zodat de ontvanger die dan weer kan gebruiken. Voor dat doel heb ik mij dus niet opgegeven maar wel omdat ik wel nieuwsgierig ben hoe anderen een oude kaart veranderen.

Onderstaand is mijn aandeel. Ik had hiervoor twee partners en ik heb dus dezelfde kaarten veranderd.
Behalve dat ik de kaartjes heb omgehaakt en op nieuw papier heb geplakt heb ik er nog los een strikje en een gestempelde tekst bijgedaan zodat ze die naar behoeven op kunnen plakken.
En als laatste nog een Paasdoosje wat ik voor mijn vriendin gemaakt had. Helemaal vergeten om te laten zien, dus bij deze.


Bedankt voor het langskomen en een heel fijn weekend!!!1 opmerking:

  1. Leuk hè al die gezellige post. En je paasdoosje ziet er hartstikke leuk uit, ook de gealtrde kerstkaart. Ik zal eens een kijkje nemen op swapbot.
    Een fijn weekend.
    Liefs, Melanie

    BeantwoordenVerwijderen