zaterdag 11 mei 2013

Mailart enveloppenVoor Swapbot weer 2 enveloppen gemaakt. Ze zijn inmiddels op de plaats van bestemming, dus ik kan ze laten zien.

De eerste was het thema Airmail. Dus of een gekochte Airmail envelop kopen en die nog verder bewerken, of zelf één maken. Het blauw/rode randje was in ieder geval verplicht. En de envelop moest 'Airmail' uitschreeuwen. Ik heb de randjes zelf gemaakt met washi tape.Tevens moest je er een paar snail- of smash spulletjes bij en een briefje waarin je schrijft waarom snailmail zo leuk is.
Behalve wat gestempelde items en wat andere spulletjes had ik mijn briefje als een vliegtuigje gevouwen en nog wat kleine losse vliegtuigjes erbij.Dit was de achterkant.
En nog een vlop die het thema 'harten' had. 'Have a heart mail-art'. Deze envelop eerst omgehaakt met rood garen. Behalve het hart aan de buitenkant zat er ook wat 'harterigs' in. Embellishments zoals stoffen hartjes, strooihartjes, vilt, ponsjes enz.

Fijn weekend verder!


2 opmerkingen:

  1. Wauw Laura, dat ziet er allemaal leuk uit zeg. Inderdaad jammer dat je niet dichtbij woont (geen idee waar je woont) want samen oefenen en proberen is altijd leuker vind ik.
    Ik ga ook eens kijken bij swapbot, ziet er gezellig uit.

    Groetjes, Claudia

    BeantwoordenVerwijderen