maandag 9 september 2013

55 jaar getrouwdVoor de 55ste trouwdag van mijn vader en moeder heb ik dit fotolijstje gepimpt. Na alles wat mijn vader de afgelopen maanden heeft doorgemaakt vanwege zijn gezondheid, zijn we heel blij dat we dit nu nog hebben kunnen vieren. Een groot feest was even te veel van het goede, maar alle kinderen zijn even langs geweest en van familie en vrienden hebben ze een hoop kaartjes gekregen. Het is zeker niet onopgemerkt voorbij gegaan.


Het lijstje had ik ooit bij de Wibra meegenomen om nog eens wat mee te doen. De foto's die ik gebruikt heb, zijn dit keer geen oude trouwfoto's of verlovingsfoto's, maar foto's zoals ze nu zijn. Deze waren van begin mei, vlak voordat mijn vader geopereerd werd.
Voor de rest heb ik stempeltjes gebruikt van Eline (Marianne Design), kantjes, bloemetjes, bedeltjes, pareltjes, roosjes en creatables.
En ik heb nog een kaartje erbij gemaakt. Hij komt uit het nieuwe boekje van Petra van Dam, "Romantische Kaarten en Cadeau doosjes".
Fijne dag verder!5 opmerkingen:

 1. wat een prachtig cadeau en een bijna nog mooiere kaart. Geweldig! En natuurlijk van harte gefeliciteerd met 55 jaar huwelijk van je ouders.
  Liefs Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat heb je dit schitterend gemaakt,
  met de foto's van je ouders zo mooi erin,
  juist zoals ze nu zijn,
  en wat fijn dat ze dit samen zo met jullie hebben kunnen vieren,
  natuurlijk nog gefeliciteerd met hun trouwdag
  55 jaar is niet niks
  ook je kaart ziet er suuuuuuper uit

  groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met de trouwdag van je ouders. 55 jaar is tegenwoordig best uniek. Het lijstje en de kaart zijn erg mooi geworden.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je ouders zullen vast heel blij geweest zijn met zo een persoonlijk geschenk, je heb het heel mooi gemaakt!
  Groetjes,
  Christelle.

  BeantwoordenVerwijderen